• ganoderma ganoderma-text I KINA HAR ÖRTEN REDAN FLERA TUSEN ÅR TILLBAKA ANSETTS VARA UTOMORDENTLIGT EFFEKTIV. EN ÖRT HELT UTAN BIVERKNINGAR, ÄVEN EFTER LÅNGVARIGT BRUK. FÖRBÄTTRAR KROPPENS ALLMÄNNA TILLSTÅND OCH SJÄLVLÄKANDE FÖRMÅGA.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL FÖRGETAGET KONTROLLERAR HELA PROCESSEN FRÅN PRODUKTION TILL FÖRSÄLJNING.
 • ganoderma UPPFYLL DINA
  DRÖMMAR MED DXN!
  HÅLL FAST VID DIN HÄLSA! BLI EKONOMISK OBEROENDE! LEV PÅ EN HÖGRE LEVNADSSATANDARD! FÖRVERKLIGA DIG SJÄLV!
video GÅ MED
NU!
Registrering för att bli stamkund
Bonussystem
Online nätverksbyggande

Vi kommer kontakta dig!

Om du är intresserad av att pratas vid personligen, lämna gärna ditt
namn:

 

Please enter your country code next to your phone number!

telefonnummer:

 

Skype:

 

eller din mail adress:

 

Skriv in texten som du ser på bilden!

captcha
Jag vill få en annan bild!

 

Hitta en produkt som du äter eller dricker varje dag och prata om den till andra, precis som du har gjort hittills när du har gjort det utan att ha något intresse av det. Så enkelt är det! Det krävs ingenting annat! 

 

 

 

Jag har två goda nyheter:

 • Du behöver inte leta mer, du har hittat denna produkt: kaffe med ganoderma!

 • Du kan också göra det!

 

Avskyr du hemförsäljning?

igen

Känner du att du inte kan sälja?

igen

Hatar du masstillställningar där man ska applådera hela tiden?

igen

Bävar du inför agressiva försäljningstekniker?

igen

Du vill inte använda dig av olika tricks för att bjuda dina bekanta och släktingar på produktpresentationer för att de kommer att bli arga på dig. 

igen

Vill du bli ekonomiskt oberoende och är du därför villig att arbeta hårt men bekvämt hemifrån?

igen

Har du inga pengar att investera, att starta ett eget företag eller vill du komma ut ur ekorrhjulet som ditt företag innebär? 

igen

 

Om du kan svara ja på de flesta ovanstående frågor, är online nätverksbyggande för DIG! 

 

Varför just online nätverksbyggande?


Därför att det inte finns någonting bättre än att ha en professionell hemsida som jobbar i stället för dig dygnet runt! (Här menar vi inte de oprofessionella produktpresenteringssidor som det finns tusentals av på nätet).

 

När du har beslutat dig för att fördjupa dig i de dolda hemligheterna kring online nätverksbyggandet och börjar din väg mot ekonomisk självständighet, hittar du massor med information på nätet. Även professionella yrkesmän och självutnämnda guruer erbjuder sig själva och sina lösningar på ditt livs problem. 


Jag har en dålig nyhet, som jag redan i början måste klargöra: Utan arbete kommer det inte att fungera! Inga professionella marknadsföringstekniker eller hjälpmedel kommer till din nytta, det är först och främst DU SJÄLV som krävs för framgång! Om du, efter att ha läst detta, fortfarande har uthållighet, läs vidare! 


På denna sida hittar du inga studier som du kan ladda ner, och det finns ingenting som jag vill sälja till dig. Jag vill bara att du uppmarksammar en möjlighet. Min framgång är garanterad även utan dig, men för din framgång är det DU SJÄLV som behövs!


Låt oss nu titta steg för steg vad du behöver göra:

 

 1. Du måste göra det klart för dig om du vill jobba och om du har några timmar i veckan som du kan tillägna dig åt denna verksamhet på nätet, och om du har 19,2 EUR  i familjekassan som du kan använda utan att det skulle riskera din och din familjs levnadsstil. Ett mycket viktigt råd: Börja med verksamheten endast om du kan tro på den, om du kan brinna för den, och om du känner att du kan göra det med glädje! Varför är det så viktigt? Du kan läsa mer om det i min historia .
 2. Om jag absolut inte kan avråda dig från att med stor glädje och mycket arbete tjäna väldigt mycket pengar, ska du klicka här och fylla i medlemsavtalet online.
 3. Nästa, obehagliga steg kan du tyvärr inte undvika. Du måste betala en registreringsavgift (19,2 EUR), som inkluderar en introduktionspärm och ett online stödpaket för att bygga upp ett nätverk.
 4. Fundera över en bra rubrik för din hemsida, för nu kan du också få en försäljningshemsida som denna helt gratis! Tycker du att din affärsverksamhet börjar rätt? Tycker du att andra kommer att bli intresserade?
 5. Slutligen måste du göra endast två saker:

 

Studera
Ta in information för att inte göra samma misstag som många andra redan har gjort. För att du ska kunna göra det kommer vi att se till att du får gratis tillgång till ett försäljningsstödjande intranetsystem, där du kan hitta allt du behöver för att bli framgångsrik.


Handla
Få fler och fler människor att smaka på kaffet, och låt fler och fler människor veta adressen till din hemsida, eller länken till webkonferensrummet där vi varje måndag anordnar produkt- och verksamhetspresentationer. 

Extra Bonus: på kvällarna, innan du går till sängs, kan du titta på hur ditt nätverk har utvecklats. Tro mig, är du aktiv, kommer det att kännas bra:-)!

 

© Copyright DXN Europe 2009.